Ik kan je helpen

Coaching is met nieuwe inzichten weer vooruit

Vrijmaken potentieel

“Coaching is het vrijmaken van iemands volledige potentieel om optimale prestaties te kunnen leveren.” (John Whitmore)

Begeleiden leerproces

Begeleiding van een persoon of groep in een leerproces om de professionaliteit en het functioneren te verbeteren.

Ik kan je helpen bij

Coaching kent allerlei vormen en namen, welke past bij jou?
Personal coaching

Ervaar je dat je het anders wil maar je weet niet hoe? Wil je een stap maken in je ontwikkeling en wil je meer uit het leven halen? Neem dan direct contact op!

Management coaching

Ben jij een manager dan kan ik je helpen met aandacht voor jouw talentontwikkeling en het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap.

Loopbaan coaching

Wil je weer met plezier naar het werk en weer succesvol zijn of ben je zoekende naar de volgende stap in je loopbaan dan help ik je graag.

Hoe werkt coaching?

Wat kun je verwachten

De intake

We beginnen met een intakegesprek. Dit gesprek kan telefonisch of in het coachhuis plaatsvinden. De intake duurt gemiddeld een halfuur tot een uur en is geheel kosteloos en vrijblijvend.

De offerte

Als het wederzijds klikt, en ik over de juiste ervaring beschik om aan je hulpvraag te voldoen, maak ik een inschatting van het benodigde aantal uur en de behandelvorm waarvan ik denk dat die het beste bij je past. Uiteraard beslis je zelf of je het daar mee eens bent; alles kan aangepast worden.

Een consult

Een consult duurt 1,5 uur en vindt plaats in het coachhuis in Den Haag of Rotterdam of op locatie. Tijdens de meeste consulten blikken we eerst terug op de periode sinds we het laatste consult; wat is er veranderd, hoe gaat het nu en de verwachtingen voor het huidige consult. Daarna gaan we verder met de voor jou relevante thema’s. We sluiten af met praktische handvatten zodat jij stappen kunt maken richting je doel.

Een mini boost

Het kan zijn dat je het zo druk hebt dat je liever kiest voor een kort traject om toch even bij jezelf te komen. Een mini boost kan heel goed van pas komen als je bijvoorbeeld een doel wilt concretiseren of voor een moeilijke keuze staat. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan begeleiding, dan maken we daar apart een afspraak voor. 

Een coachings traject

Een standaard coachings traject bevat 8 consulten van 1,5 uur. In dit traject zal een consult om de 2 weken plaatsvinden. Een standaard coachings traject zal, zonder tussenkomst van grote vakanties, dus ongeveer 4 maanden in beslag nemen. Deze tijd is belangrijk omdat je integratie van nieuwe gedrag niet wil forceren en het verankeren van nieuw gedrag heeft nu eenmaal tijd nodig. Veelal komen belangrijke inzichten al vroeg in het traject naar voren zodat het werk kan beginnen.

Trajecten op maat

Coaching is een investering die zich altijd terugverdient. Jouw team functioneert met meer zelfvertrouwen, zet hun kwaliteiten optimaal in en werkt met plezier. Voor begeleiding van team maak ik graag of offerte op maat of ik kom langs om uit te leggen wat de voordelen zijn van coaching het team en de organisatie. Is coaching onderdeel van je loopbaan, carrière of heb je de mogelijkheid om via je werk coaching te declareren, dan wordt er een offerte opgemaakt. De op maat gemaakte offerte is in afstemming met jou en met jouw stappenplan.

Bekende coachingsvragen

Misschien herken je jezelf in onderstaande

Vastzitten

Je hebt nu het gevoel doelloos in het leven te staan of je komt maar moeizaam vooruit en je voelt weinig voldoening. Een coach kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar zingeving en een zinvolle bijdrage door de juiste vragen te stellen en jouw mogelijke opties voor te houden.

Balans

De balans is even zoek. Je komt daardoor niet bij jezelf en bent voortdurend alle ballen aan het hoog houden. Een coach kan jou helpen om op adem te komen en de dingen in perspectief te zien om van daaruit de veranderingen aan te brengen die nodig zijn.

Conflict

Relaties lopen constant stuk. Of het nu je partner is, je baas of collega, er ontstaat voortdurend een conflict waar je niet uitkomt. Een coach helpt jou je verhoudingen met de ander te onderzoeken, met als doel inzicht te krijgen in de patronen die zich voordoen en ook hoe je deze kan ombuigen.

De kosten

Voorbeelden van tarieven

Los uurtarief

Het losse uurtarief is 80 euro. Reiskosten zijn 0,29 cent per kilometer wanneer van toepassing.

Coachtraject

Een coachtraject bestaat uit 8 sessies van 1,5 uur voor 800 euro (20% korting tov los uurtarief).

Mini boost

Een mini boost bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur voor 300 euro (20% korting tov los uurtarief).