Feest!

Ik vier feest! En ik wil dat graag met jullie delen. Om mijn certificering als coach bij NOBCO te vieren geef ik daarom nu – helemaal gratis – een standaard coachings traject en een mini boost weg.

Een standaard coachingstraject bestaat uit maar liefst 8 sessies van 1,5 uur ter waarde van 800 euro waarin er volledige aandacht is voor jouw coachingsvraag. Een mini boost bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur ter waarde van 300 euro waarin we in korte tijd ons er volledig op in zetten om jou weer verder te helpen.

Een sessie met mij vindt altijd plaats in het coachhuis in Rotterdam of in Den Haag of in sommige gevallen op locatie (denk aan een wandel coachingssessie). Lees hier meer over wat coaching inhoudt.

Dus.. wilde jij stiekem al aan de slag met coaching maar werd je nog tegengehouden door de kosten dan is dit jouw kans! Stuur me voor 1 oktober een bericht met jouw coachingsvraag. Uit alle inzendingen zal ik de winnaars trekken.

Om het feest nog groter te maken krijgt iedereen die voor 1 juni een bericht stuurt en niet wint 10% kosten op een standaard coachingstraject of een mini boost als je start voor het einde van 2019.

En onthoud; een kennismakingsgesprek is sowieso altijd gratis en vrijblijvend. Dus zelf als je je coachingsvraag nog niet scherp hebt baat het om toch alvast contact met me op te nemen.