Maakbaar leven

Het leven is niet altijd even maakbaar. Velen van ons krijgen behoorlijk wat te verwerken in het leven. Zaken waar je wellicht zelf helemaal niet voor gekozen hebt. Wat is jouw verhaal?

“Ik had me nog zo voorgenomen het anders te doen en toch krijg ik het niet voor elkaar. Waarom lukt het me niet te veranderen, andere keuzes te maken?”

Misschien ervaar je een gevoel van frustratie, machteloosheid of zelfs boosheid. Of heb je er juist voor gekozen om erin mee te gaan omdat je even geen andere mogelijkheden ziet. Zelf een balans ontwikkelen tussen wie je bent en hoe je met de ander en de situatie in je leven omgaat, is niet gemakkelijk. Haal jij nog het beste uit jezelf? Of ben je een passende vorm van jezelf geworden binnen de situatie die zich heeft aangediend?

Wat het ook is, wees trots op jezelf want je bent aan het overleven. Maar of je nu tijdelijk verstard bent, de strijd aangaat of gevlucht bent; al deze reacties kosten je energie. En de constante energie lek maakt je moe. Misschien herken je wel dat je muurvast zit. Of dat je het even niet meer ziet. De krachtigste versie van jezelf voelt zich nu aangesproken en wil dolgraag een verandering. Ik laat je graag ervaren dat het absoluut anders kan.

Coaching biedt jou de mogelijkheid om te verkennen waarom je vastloopt en HOE je je hiertoe anders kan verhouden. Coaching ingezet met de methodieken zoals Systemisch Werk, Werken met de Karakterstructuren van Reich en NLP zorgen in begeleiding ervoor dat ook de dynamiek van het vastlopen jou niet langer vasthoud. Coaching geeft inzicht en brengt verandering zodat je ook daadwerkelijk voor elkaar krijgt wat je je hebt voorgenomen.