Wie ben ik? Van team coach tot personal coach, of anderom..

Ik coach al bijna 10 jaar succesvol teams op onder meer het verbeteren van team dynamiek en een zo efficiënt mogelijk werkproces. Om inzichten naar boven te laten komen heb ik gemerkt dat er in de eerste instantie vaak niet meer nodig is dan ruimte voor openheid en oprechte aandacht voor meningen, feiten en emoties. Zo heb ik de afgelopen jaren met heel veel verschillende mensen bij heel veel verschillende bedrijven in gesprek gezeten over hoe zij meer willen, of verder willen.

Zo heb ik leidinggevenden gecoacht die het lastig vonden om effectief leiding te geven in een constant zwaar veranderende omgeving of zwaar wegende druk. En werknemers die onzeker waren over persoonlijke talenten of geen zicht meer hadden op het vervolg van hun loopbaan door moeilijke omstandigheden op kantoor. Kortom, ik sprak met mensen die vastgelopen waren en door middel van coaching uiteindelijk (weer) met plezier en succes werkten.

Maar het eindigt noch begint het op de werkvloer. Ik sprak mensen wiens gedachten of overtuigingen zo diep zaten dat het bepalend was voor gedrag wat zowel persoonlijk als op het werk blokkerend was. En ik hielp door middel van coaching mensen vooruit omdat zij dat graag wilden. En dat is in een notendop wie ik ben als coach. Ik gebruik mijn liefde voor alle mensen, mijn levenservaring, sensitiviteit, directheid en professionele achtergrond om te inspireren, motiveren en samen tot inzichten te komen waardoor je het maximale uit jezelf en je omgeving kan halen.