Jouw verhaal

We zijn allemaal voorgeprogrammeerd met ons eigen verhaal om op onze unieke manier naar de wereld te kijken. En soms lijken we daarmee vast te zitten in een vast (reactie) patroon; hetzelfde gedrag, hetzelfde leven. Verwachting + perceptie = emotionele respons. Of zoals Albert Einstein zei ‘we kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt’.

Maar je wilt meer, je wilt verder, je wilt dat patroon doorbreken. Maar dat is niet gemakkelijk. Je moet uit je comfortzone komen. Pas als je dat durft, dan ontdek je de kracht van keuzevrijheid. Je ervaart wat het is om te kunnen kiezen en niet meer gevangen te zitten in het oude. Als je je hart open durft te stellen gaat de wereld voor je open.

Dus durf jezelf te zijn, durf gelukzalig te leven! Laat angsten voor de toekomst, beslissingen uit het verleden en oud gedrag je niet onnodig vasthouden. Als jij vanuit je hart durft te leven dan kun jij je dromen waarmaken. Door eindelijk voor jezelf te kiezen kun jij echt thuis te komen. Dat helpt je om het leven te gaan leven waarvoor je bent geboren.