Wat is jouw pad, jouw verhaal? en hoe kan coaching jou helpen verder te komen

Velen van ons krijgen behoorlijk wat te verwerken in het leven.
Zaken waar je wellicht zelf helemaal niet voor gekozen hebt.

Jouw verhaal

Begin jouw reis nu

Het leven is niet altijd even maakbaar. Soms kom je er zelf niet meer uit. Het kan zijn dat er onverwachts iets op je pad gekomen is. Of misschien lukt het je maar niet om die verandering waar je naar verlangt te bewerkstelligen. Zoals Albert Einstein zei; ‘we kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt’.

Coaching kan je helpen in diverse situaties met hele verschillende vragen. Thuis of op je werk, met jezelf of in relatie met iemand anders; het begint altijd met een vraag, een gevoel, een behoefte om vooruit te gaan, om iets beter of anders te doen.

Iedereen heeft z’n eigen verhaal maar wat we met elkaar gemeen hebben is dat we allemaal wel eens vast zitten. Hieronder wat voorbeelden van vraagstukken die je vast herkent, wat jouw verhaal ook is.

Hoe gaat het met jou?

Misschien herken je jezelf in onderstaande

Vastzitten

Je hebt nu het gevoel doelloos in het leven te staan of je komt maar moeizaam vooruit en je voelt weinig voldoening. Een coach kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar zingeving en een zinvolle bijdrage door de juiste vragen te stellen en jouw mogelijke opties voor te houden.

 

Conflict

Relaties lopen constant stuk. Of het nu je partner is, je baas of collega, er ontstaat voortdurend een conflict waar je niet uitkomt. Een coach helpt jou je verhoudingen met de ander te onderzoeken, met als doel inzicht te krijgen in de patronen die zich voordoen en ook hoe je deze kan ombuigen.

Doelgericht

Geen focus. Je hebt teveel doelen of ziet teveel keuzes. Je bent daardoor minder efficiënt op alle fronten in je leven. Een coach helpt jou niet alleen te onderzoeken waar je mogelijk voor wegrent maar geeft je tools om op je pad te blijven.

Balans

De balans is even zoek. Je komt daardoor niet bij jezelf en bent voortdurend alle ballen aan het hoog houden. Een coach kan jou helpen om op adem te komen en de dingen in perspectief te zien om van daaruit de veranderingen aan te brengen die nodig zijn.

Angst

Twijfels en onzekerheid over je volgende carrière stap. Ga je door of wil je een hele andere kant op? Een coach helpt jou je opties te onderzoeken en beslissingen te nemen vanuit kracht.

Onzekerheid

Geen vertrouwen in je kunnen. Je bent onzeker of misschien onwetend over je eigen talenten en staat daardoor niet in je kracht. Je bent dan ook snel van slag als je negatieve feedback krijgt en dat voelt niet fijn. Een coach helpt jou, je eigen talenten te erkennen, maakt jouw bewust van jouw unieke kracht, waardoor je zelfverzekerd in de wereld staat.

Resultaten
die je kan
verwachten

Durf jezelf te zijn, durf gelukzalig te leven! Laat angsten voor de toekomst, beslissingen uit het verleden en oud gedrag je niet onnodig vasthouden. Als jij vanuit je hart durft te leven dan kun jij je dromen waarmaken. Door eindelijk voor jezelf te kiezen kun jij echt thuis te komen.

Tom - Leidinggevende

"Dankzij de sessies met Sabine begrijp ik nu beter dat er niemand baat had bij mijn pogingen om alles te controleren."

Hans - Werkvoorbereider

"Ik dacht dat ik wat heel anders wilde maar na het traject met Sabine heb ik eigenlijk mijn plek weer gevonden op mijn huidige werk waar alles heel goed gaat nu."

Janine - Communicatieadviseur

"Het is verbazingwekkend hoeveel gemakkelijker het is geweest om nieuwe mensen te ontmoeten met het zelfvertrouwen dat ik heb herontdekt met hulp van Sabine."